Diensten 2017-09-29T20:48:09+00:00

Centrale verwarming

Op zoek naar een nieuwe cv-ketel of moet uw ketel worden schoongemaakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u kijken we welke ketel het best bij uw situatie past. Om te zorgen dat uw ketel lang meegaat en energiezuinig blijft werken, zorgen wij ook voor goed en regelmatig onderhoud.

Ook voor radiatoren en vloerverwarming kunt u bij ons terecht.

Gas

Het aanleggen of uitbreiden van gasleidingen is specialistisch werk. Het is belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste materialen en dat het op betrouwbare werkwijze gebeurt.

Uw veiligheid staat bij ons voorop.

Water

Het lijkt zo gewoon; water uit de kraan, maar daar is wel vakkundig aangelegd en goed onderhouden leidingwerk voor nodig. Uw leidingwerk aanleggen, onderhouden en repareren; wij doen het voor u.

Voor de aanleg van waterleiding, drinkwaterinstallaties en sanitair en ook voor snel en goed onderhoud kunt u bij ons terecht.

Sanitair

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Vraag dan om een adviserend gesprek. Samen kijken we naar uw wensen en kunnen we advies geven over de indeling en over allerlei soorten sanitair.

Wij regelen alles zodat u weer snel gebruik kunt maken van een prachtige nieuwe badkamer, en maken graag en vrijblijvend een offerte voor u.

Zink- en Dakwerk

Zinkwerk

Reparatie of aanbrengen van nieuwe hemelwaterafvoer, dakgoten, kilgoten en windveren; het kan allemaal bij Installatiebedrijf G. Middelman. Wij gebruiken hiervoor duurzame materialen zoals koper en lood.

Dakwerk

Voor het vakkundig isoleren en bedekken van uw dak kunt u bij ons terecht. Wij maken hiervoor gebruik van bitumineuze of kunststof dakbedekking. Ook zorgen wij voor het onderhoud en de reparatie van uw bestaande dak.